torstai 2. marraskuuta 2017

Hehkuvin uusikaupunkilainen: Outi Nurmi vai Matti Ankelo?

Syksy on kesäisen luonnon luhistumisen, hämärän ja siksi myös apatian aikaa. Toisin on Uudessakaupungissa, jossa karnevaali hehkuu valoa syksyn synkkyyteen. Uudenkaupungin Sanomille suuret kiitokset huomisen Rauhanpuiston karnevaalin järjestämisestä. Puistossa tarjotaan vakkasuomalaista viihdettä ja osaamista, joten kivaa on kaikille tiedossa ja tarjolla monen ropan kaupalla.

Päämediaamme lukuun ottamatta viestintämme ontuilee tai pikemminkin laahustaa rollaattorinvauhdilla, joten nyt some hehkumaan huomisesta tapahtumasta, jotta uusuusikaupunkilaiset käyvät kaikille tutuiksi. Nyt kaikki positiivisesti mukaan, kasvattamaan Hehku-karnevaaleista Uudenkaupungin uuden menestyksen valon juhlaa. Ikuiset pessimistit muuttakoon tyyliään railakkaasti kirkkaammaksi tai pysyköön poissa karnevaali paikalta. Sama koskee meidän kaupunkimme itsensä esiin ostajia ja ikikukkoilijoita. Te ette aavista kuinka paljon ja kuinka monia käytöksenne ärsyttää. Itseriittoinen käytöksenne saa jopa kesäisen surffaajan sapen kiehumaan laineilla, joten syksyn kylmällä se keittää vielä herkemmin. Juhlitaan kerrankin Uuttakaupunkia sekä kaikkia uusia plus vanhoja uusikaupunkilaisia ja unohdetaan minä itse -mentaliteetti!

Nostetaan huomenna Hehku karnevaaleilla ystävällisyys ja vieraanvaraisuus ykkösteemaksi, jotta kaikki viihtyvät hehkutapahtumassa ja saavat mukavan vastaanoton uusikaupunkilaisilta. Huomenna valitaan hehkuvin uusikaupunkilainen. Nähdäkseni Matti Ankelo olisi mainio valinta, sillä hänen esityksensä sai kaupunkimme tulevaisuuden hehkumaan lämpimän turvallisena, kutsuvana ja lapset huomioivana. Vai olisiko Outi Nurmi oikea valinta? -Hänen kaupastaan on jo vuosikaudet hehkunut lämpöä palelevilla varpaille: JOS ALKAA VARPAISSA KALINA - OTA SUUNNAKSI ALINA!

Kaikki huomenna RAUHAN PUISTOON klo:16:00!

Linkki:

HEHKU-karnevaalit Rauhanpuistossa 16.00-19.00

6 kommenttia:

  1. Ontuilee ja ontuilee. Don Javan kannattaa tutustua kh:n uudesta esityslistasta jonka budjettipykälästä löytyy kymmennittäin uusia toimia täytettäväksi. On uutta viestintäkoordinaattoria, opetuspäällikköä jne. Mistä sitä rahaa on alkanut tullut kaupungille niin kysynpä vaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistänne ja kommentista!
    Epäilemättä väärät henkilövalinnat syövät hallituksen päätösten laatua, jota ruokkii tunnetusti laaduton valmistelu. Nyt ennakoidaan verotulojen kasvua ja uskon jossain kovasti selattavan kaukomatkakohteita.

    VastaaPoista
  3. Näin se menee Forssin blogissa
    Vero% kirjoitti 2.11.2017 klo 20.58

    Uusien asukkaiden myötä tulee myös lisää menoja. Opetustoimi, päivähoito, väliaikaisjärjestelyjä tiloissa, uutta kunnallistekniikka levitetään, sotetoimessa vielä kaksi kolme vuotta jne.
    3 vuotta sitten irtisanottiin johtajia ja suunnittelijoita. Nyt taas vastaavat toimet on kohta täytetty ja lisää täytetään. Rahaa ei sen sijaan tule samaa tahtia lisää kunnan kirstuun. Ottakaahan jo laskutikku käyttöön. Tätä menoa Ukille jää hallien lisäksi luu.

    Vastaa

    Harto Forss kirjoitti3.11.2017 klo 04.31

    Aikanaan kaupungin talousjohtaja laski lapsiperheen olevan miinus veronmaksaja. Kyllä minuakin nykymeno kauhistuttaa. Milli sinne ja toinen tänne. 8 kuukauden tuloverokertymä oli viime vuotta pienempi. Kommentoijan kanssa olen muuten samaa mieltä, mutta viimeisen lauseen jää hallin olisin kirjoittanut yhteen.

    VastaaPoista
  4. Lapsiperheet maksaa veroja, rakentaa, kuluttaa, käyttää paikallisia yrityksiä eikä asu veroilla ulkolaisissa palvelutaloissa.

    VastaaPoista
  5. Uudet maksavat vähemmän veroja yhteissummaltaan kunnan kassaan mitä kunta joutuu ennakkoon pitämään palveluverkkoa yllä. Rakentaminen on kalleimmasta päästä jos aloitetaan kaavoituksesta ja sen jälkeisestä kunnallistekniikan rakentamisesta uusille alueille.

    VastaaPoista
  6. Valtio maksaa käytännössä opetuksen kokonaan. Muu tässä kaupungissa on jätetty rempalleen kymmenet vuodet sitten. Ne täytyisi uusia muutenkin.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!