perjantai 3. marraskuuta 2017

KORIHAISSA AUKESI SANTALAN PAIKKA!

Länsi-Suomi uutisoi ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja nopeasti Korihaiden nykytilanteen. Mielestäni syntyneeseen ongelmaan löytyy positiivinen ratkaisu, joka siirtää Korihait pysyvälle menestyksen uralle!
Päivän Länsi-Suomi osoittaa jälleen olevansa kulmakunnan ainoa ammattitaidolla ja vakavuudella Korihaihin ja koripalloon satsaava lehti. Jo toisen kerran tällä viikolla raumalaisjulkaisu antaa sivun palstatilaa Korihaille ja koripallolle. Jutut eivät tähtää toimittajan puutteellisen itsetunnon kohentamiseen, itsetehostukseen tai kaveeraamiseen kenenkään kanssa, vaan asiaan. Länsi-Suomen toimittajaa ottaa asioista selvää ja kirjoittaa saamastaan tiedosta tai sen tavoittelun hankaluudesta. Tämän päivän teeman toiminnanjohtajan lähdön näkee oheisesta kuvasta.

Legendaarinen toimittaja Asko Tanhuanpää totesi Lukon osalta joskus: TOIMITTAJALLA SAA OLLA SINIKELTAINEN MIELI, MUTTA EI SINIKELTAINEN KIELI! Tämä tulisi muistaa paikallisten tiedottajien ja "toimittajien" ja keskittyä siihen, että asiat saadaan lukea laadukkaasti ja ensin paikallisesta mediasta. Mutta asiaan eli Korihaihin, jossa toiminnanjohtaja lähti. Kaikkiin tapahtumiin täytyy suhtautua positiivisesti ja niistä täytyy löytyä hyvät puolet. Tästäkin tapauksesta löytyy valoisa rako eli mahdollisuus jatkaa puhtaalta pöydältä uuden paikallisen toimitusjohtajan kanssa.

Paikkakunnalle paluu muutti Jyrki Santala, jolla on armottoman ylivertaiset näytöt urheilujohtamisesta. Mies oli nostamassa Suomen jääkiekkoa siihen asemaan, missä se nyt on. Samoin hän loi taloudellisen pohjan TPS:n kultakaudelle, jota minäkin pääsin näkemään ja nauttimaan läheltä. Jos vertaamme jääkiekkoa ja koripalloa, on koripallon pääsarjatasolla pyörittäminen halpaa puuhastelua jääkiekon liigatoiminnan rinnalla. Jos minä pystyn soittelemaan kahdessa iltapäivässä maakuntasarjan pesäpallojoukkueelle kaksikymmentätuhatta rahaa, pystyy Santala pelkillä suhteillaan kevyesti monin kymmenkertaistamaan tuon summan!

Uudessakaupungissa asuu melkoisesti valtakunnantason koripallohuipputietämystä. Mikäli olisin seuran puheenjohtaja, kutsuisin kokoon Walan, Westerholmin ja Vuorisen pohtimispalaveriin. Tällä tietämyksellä syntyisi aktiivinen osaamiseen ja kokemukseen työnsä perustava poppoo. Korihait siirtyisi viimeinkin kädestä suuhun ja tekohengitys -ajoista pitkäjänteiseen sekä vakaaseen toimintaan, joka turvaisi viihdettä katsomoon ja hyvän harrastuksen lapsille plus nuorille!

12 kommenttia:

  1. Luuleeko Valkonen Korihaiden herroja kiinnostavan muu kuin oman egon pääseminen julkisuuteen.

    VastaaPoista
  2. Niinhän tuo meni. Hehkuvat naiset olikin ennalta tiedetty. Yllätys vai yllätys.

    VastaaPoista
  3. Ton mäkin arvasin. Tosi hehkuva ��

    VastaaPoista
  4. Gen mad dog will be coming in Fin. Any opinions, mr. "Zei" Valkonen?

    VastaaPoista
  5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Esitän vain omia näkemyksiäni, joiden takaa puuttuu kaikki päätösvoima - EI NIIHIN TARVITSE TARTTUA EIKÄ NIIHIN TARTUTA! Eikös tapahtuma ollut valintaa lukuunottamatta erittäin onnistunut, käännetään katse positiivisiin asioihin.

    VastaaPoista
  6. Piiri pieni hehkuen pyörii. Et silleen ,,,

    VastaaPoista
  7. Viihtyisä tapahtuma pilattiin pienen piirin valinnalla. Lehti valitsee oman toimittajan oman tapahtuman tähdeksi. Julkisuuteen täytyy päästä hintaan mihin tahansa.

    VastaaPoista
  8. Pienellä piirillä on kusi noussut päähän.

    VastaaPoista
  9. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Älkääs nyt viitsikö. Eikös tapahtuma ollut aivan onnistunut. Mukana urheiluseuroja ja hyvää viihdettä. Itse en ollut paikalla, mutta emäntä tykkäsi järjestelyistä ja käsittääksen illan tähti valittiin kansanäänestyksellä.

    VastaaPoista
  10. 35 ääntä alle 300 äänestä tai jotain sinne päin kuulemma???

    VastaaPoista
  11. On se kumma koripallo koripallo ja koripallo se on nyt vaan niin että heillä ei riitä resurssit pelata korkeimmalla sarjatasolla..........

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!