sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

VALAA EI SAA SIVUTTAA EIKÄ UNOHTAA!

Yksi on yli muiden, kun puhutaan sananvapauden sitkeästä puolustamisesta ja tasapuolisesta takaamisesta kaikille - AIVAN KAIKILLE! Samainen mediatasapuolisuuden eteen taistelija ei myöskään unohtanut pienempi ja heikoimpiaan, vaan hän puolusti heitä itseään säästämättä. Harvat meistä ovat valmiita pistämään kaiken peliin taistelussa mielikuvituksetonta mielivaltaa ja häikäilemätöntä puoluevaltaa tai itsekästä omaneduntavoittelua vastaan. Täytyy tunnustaa, että Vala eittämättä kuuluu mainitun kategorian miehiin!

Kun puolueet junttasivat häikäilemättömästi teesejään ja mielipiteenvapautta rajoitettiin mielivaltaisesti ja jopa väkivaltaisesti, nousi yksi mies kaikkea tätä vastaan. Hän ei antanut puolueiden, ei yksin eikä yhdessä, hiljentää itseään, vaan uljaasti puolusti vapaan ja tasapuolisen tiedonvälityksen säilyttämistä kaikelle kansalle. Tämä epäitsekäs, päättäjien ja puoluekihojen sylkykupiksi joutunut mies kantaa ylpeänä ja rehellisenä nimeä Vala.

Päättäjien ja virkahenkilöstön käydessä yhteiskuntamme heikoimpien kimppuun, he saivat puolustajakseen peräänantamattoman Valan. Myös kaikille lapsille, kotioloista tai vanhempien varallisuudesta riippumatta täytyi taata tasapuoliset koulu- ja kasvuolosuhteet, perusteli Vala. Vaikka tiedeyhteisöjenkin enemmistö oli vastaan, ei hän antanut periksi. Ilman Valaa kymmenet. kenties sadat ihmiset olisivat kokeneet lobotomian ja vammaiset olisi steriloitu. Älkäämme unohtako tulenkantaja Erkki Valan saavutuksia ja muistakaamme: EI NIMI MIESTÄ PAHENNA TAI PARANNA, VAAN MIEHEN TEOT!

Linkki Erkki Valan biografiaan

Linkki wikitietoon Erkki Valasta


35 kommenttia:

  1. Heh jo oli hauska. Tiesitkö Java, että Pro sopi kokoomuksen kanssa työrauhasta Ankelolle. Sinua ei valita opetuslautakuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja kommentista! Kuulin eilen illalla moisesta työrauhasopimuksesta ja jopa mainitsemillasi sanoilla. Kun vielä jotkut kokoomuslaiset ovat halunneet minua opetuslautakuntaan ja minulle on sen sijaan tarjottu eilen jotain varapaikkaa, vaikka olen heti vaalien jälkeen ilmoittanut etten ole kiinnostunut luottamuspaikoista, olen taipuvainen uskomaan moiseen sopimukseen. Aina tällaisena hetkenä tuntee itsensä pirun tärkeäksi ja luottamustehtävä alkaa kiinnostaa!

      Haluan korostaa, että olen esittänyt VILPITTÖMÄSTI ja perustellen paikkoja ainoastaan muille ehdokkaille, en itselleni. Taitaa olla niin, että olen siinä sivussa sanonut suorat sanat muutamista tyypeistä ja nyt nämä nynnyt näyttävät kaapin paikkaa TARJOAMALLA MINULLE VARAPAIKKAA, VAIKKA OLEN ILMOITTANUT ETTEN OLE KIINNOSTUNUT MISTÄÄN LUOTTAMUSPAIKOISTA! Nynnyt tuntee siitä, kun toteaa heidän nynnyilynsä, he nynnymäisessä hiljaisuudessa keksivät mielessään jonkun näpäytyskuvion. Rohkenen kuitenkin toivoa etteivät neuvottelijamme ole yhtä surkeita paikanjakajia, kun olivat neuvottelijoita - TAITAA OLLA MAHDOTONTA! Kunpa kerrankin joku unohtaisi henkilökohtaisen vallanhimonsa ja ajattelisi kaupunkilaisten parasta.

      Minua eivät luottamustehtävissä mitkään ärsytä niin paljon kuin maanhiljaiset, jotka pääsevät vahingossa valtaan ja keräävät ympärilleen maanhiljaisten armeijan. Tätä taustaa vasten en kadu mitään vaalien jälkeen kirjoittamaani - tein mitä voin ja minkä oikeaksi koin!



      Poista
    2. ..Sovittu työrauhasta jollekin määrätylle henkilölle?
      Mistä lähtien nämä sopimukset ovat olleet yhdensuuntaisia?

      Poista
  2. Minua eivät luottamustehtävissä mitkään ärsytä niin paljon kuin maanhiljaiset, jotka pääsevät vahingossa valtaan ja keräävät ympärilleen maanhiljaisten armeijan
    Totta puhut Java, istutaan neljä vuotta lautakunnissa käyttämäti yhtään puheenvuoroa.
    Tälläisiä henkilöitä juuri Matit ja Heikit haluavat lautakuntiin ja silloin voivat vapaasti toimia omien itressien mukaan.

    VastaaPoista
  3. Jos noudatetaan Hallituksen julistamaa ohjelmaa, niin mikä on sitten hallituksessa ongelmana ?

    Hallitus itse linjasi 80 kohtaisen ohjelman, joka koskee pakolaisia ja maahanmuuttoa.
    Kokoomus lipesi sovitusta hallitusohjelmasta, kun hyväksyi pakolaisten vastaanottamisen muista eu-valtioista. Se oli vastoin hallitusohjelmaa.

    Ei yksi mies ole puolue ja nyt vain puolueenjohtaja vaihtuu. Eduskunta ei vaihdu samalla kertaa.
    Outoa on tässä episodissa se, että kysyttäessä muiden puolueiden kannattajilta, kenet he haluavat Perus-suomalaisten puheenjohtajaksi. Mitä asiaa on kysyä vihervasemmistolta tai kokoomukselta, kuka olisi parhain puheenjohtaja?
    Sama kuin kysyisi ruotsalaisilta, kuka pitäisi valita Suomen presidentiksi ensi kerralla vaaleissa. Eihän ruotsalaiset äänestä Suomen vaaleissa.

    Nyt vaan hallitus noudattamaan hallitusohjelmaa ja asia on kunnossa.
    Oiva Luosujärvi kirjoittaa kommentointiosiossa

    VastaaPoista
  4. Joko Valkonen viimeinkinmyöntää olleensa väärällä listalla.

    VastaaPoista
  5. ..hmm. Väärällä listalla millä mittarilla mitattuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko lista ylä vai alaosasta väärä?

      Poista
  6. Minä teen kaikki oikein ja muut väärin kirjoitti 11.6.2017 klo 12.45
    Nyt puhutaa perussuomalaisten jakaantuvat Hallas-Aholaisiin ja Terholaisiin ja puolueen muuttuvan. Onko kokoomus jakaantunut Orpolaisiin ja Stubbilaisiin miksi kokoomuksen Pj vaihtui ei oltu tyytyväisiä Stubin poliitikkaan ja minisereitä vaihdettiin Orpolaisiin. Kun Perusuomalaiset toimi samanlaisesti niin median mukaan siinä jotain eriskummalista ja muitten puolueitten mukaan kaikki on tehty väärin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Luulisi muiden puolueiden ja median iloitsevan, kun persut valitsivat, muista puolueista poikkeavan, persumaisen puheenjohtajan. Muutenhan persut veisi näiltä muilta puolueilta äänestäjiä. Median asenne paistaa jo nyt läpi, vaikka Halla-Aho ei ole linjapuhettaan pitänyt.

    Kokoomuksen listoilla olemisessa ei ollut mitään heikkouksia, puolue ajoi pääsääntöisesti samaa linjaa kuin me joskus aiemmin. Ongelma oli se, ettei media valottanut mitään konkreettista vaaleihin liittyvää seikkaa. Vaalien jälkeiset tapahtumat ovat kokonaan toinen juttu.

    Juuri Juhan kanssa naureskelimme painokkaasti sotilasnaurua kokoomuskerman meille tarjoamia varapaikkoja. Esittäkääpä Uudestakaupungista Juha Aaltosta parempi jäsen tekniseen lautakuntaan. Maanhiljaiset, jotka eivät perehdy eikä esitä ei puhu eikä pukahda pyyhkivät osaajan ohi lautakuntaan takarivin Taaveiksi. Kohta katsotaan kuinka Nikkari lähtee ja entinen meno palaa. Siinä ei pahemmin maanhiljaisten nyrkin puristaminen omassa taskussa auta. Näinkö paikkoja täytetään kaupunkilaisten parhaaksi.

    Saattaahan se olla niinkin, että PRO:lla on sormet pelissä Juhankin osalta. Aaltonen ei kuulunut, perusteellisuutensa tai kärkkäytensä vuoksi, koskaan Walan suosikkikaartiin. Herääkin kysymys, onko, puolueesta erotettu Wala yhä kokoomuksen todellinen johtaja?

    VastaaPoista
  8. Vapaavuorikin vaatii kokoomuksen lähtöä hallituksesta. Halla-Ahon valinta oli kuolinisku persuille.

    VastaaPoista
  9. Kiitos käynneistä ja kommentista! Odotetaan nyt se linjapuhe. Sen jälkeen voi päätellä lähtevätkö persut hallituksesta ja nostavat kannatustaan tai mitä muuta voimme päätellä. Vajaa puolituntia ja YLE Areenalta sen kuulee suorana.

    VastaaPoista
  10. Kiitos käynneistä ja kommentista! Uskon Halla-Ahon puheen nostavan jonkin verran kannatusta välittömästi. Mutta räjähdysmäiseen nousuun vaaditaan jotain tekoja pienen ihmisen eteen. Soinin jälkeen pelkät puheet eivät riitä - ehkä irtiotto yhdestä Suomen historian vihatuimmasta hallituksesta olisi oiva tempaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maan hallituksella on muutama muukin ongelma kuin uusi persujen puheenjohtajisto

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/analyysi-hallituksen-eronpyynto-alkaa-nayttaa-todennakoisimmalta-vaihtoehdolta-mita-seuraavaksi/762412/

      Poista
    2. Persut oppisitioon,tietää takuuvarmasti että sote ei ole valmis vuoden 2019 alkuun.
      Persujen kanntus lähti nousuun. Persut vaati ainostaan hallitusohjelman noudattamista ja se ei käynyt Sipilälle. Jatkoa ajatellen hallitusohjelmat on turhia kun niitä ei tarvi noudattaa.

      Poista
  11. http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201706112200200342_tw.shtml

    VastaaPoista
  12. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Tuosta hallituksesta olisi pitänyt päästä jo aikaa sitten eroon tai persujen vaatia kokoomuksen sijaan demareita hallitukseen. Soinin into ministeriksi voitti vaalilupaukset eikä hän välittänyt kannatuksen romahtamisestakaan. Mitä pikemmin pesut lähtee sitä nopeammin alkaa kannatus nousta.

    Nyt Halla-shon täytyisi heittää nämä Soinin nuoleskelijat hiiteen ja sehän onnistuu, edessä olevissa, vaaleissa. Edes RKP ei ole niin hullu, että lähtisi jakamaan hallituksen epäsuosiota ellei Vaasan sairaalan yöpäivystyksiä jatketa? Se on selvä ettei SOTE enää synny ja maakunnatkin voi unohtaa eli tämän hallituksen saavutusten saldo = 0!

    VastaaPoista
  13. ..ellei Vaasan sairaalan yöpäivystyksiä jatketa..
    Eikös tuo ole keskussairaalakin?
    Ukissa ei ole koko Vakka_Suomessakaan yhtä paljon asukkaita kuin pelkästään Vaasassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja hyvästä huomiosta! Lähteeköhän PRO pelastamaan Suomen hallitusta, jos Wala saa pääministerin paikan ja yöpäivystyksen meidän sairaalaan vai unohtuuko toinen noista?

      Poista
  14. Tuo se hyvä huomio oli Hessusta pääministeriksi ja Suomi yöpäivystyksiä täyteen.

    VastaaPoista
  15. Rakesta tuli sosltk.n pj, kuulemma ja Nikulasta vasta voima Matille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeko ennätys puheenjohtajan poissaoloissa?

      Poista
    2. Mikä on entinen ennetys?

      Poista
    3. Se on Tähtisellä valtuustosta. Melkein aina poissa.

      Poista
  16. Juha Aaltonen tekninen ltk varajäsen. Veera Kaitainen tarkastus ltk pj.

    VastaaPoista
  17. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Juha Aaltosen aliarviointi paikanjaossa saa sappeni kiehumaan. Mutta näinhän se menee, kun paikkoja jaetaan itsekkyys, kyynärpäiden terävyys ja kaveruus ajaa pätevyyden ohi.

    VastaaPoista
  18. Tulihan KHO:lta sentään järkipäätös. Päätös myös todistaa kaupunkimme rakennuspuolen virkamiehen ammattitaitoa.
    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706122200200240_u0.shtml

    VastaaPoista
  19. Et Java sovi politiikkaan. Mainostit avoimesti muita ehdokkaita ja jäit itse luottamuspaikkaa vaille. Et saanut edes varapaikkaa. Ensi vaaleissa enemmän itsekkyyttä.

    VastaaPoista
  20. kyllä nyt takki pyörii vinhasti kirjoitti 13.6.2017 klo 16.18
    Soini nimitti plokissaan Helsingin Sanomia "systeemin oksennukseksi" ja vertasi loikkareita Juudakseen, joka Raamatun mukaan kavalsi Jeesuksen pääsiäisenä 30 hopearahasta. (INKA SOVERI)

    VastaaPoista
  21. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Ilmoitin heti vaalien jälkeen kokoomuskermalle, että en ole kiinnostunut luottamuspaikoista ja toistin tämän lauantaina. Sen sijaan yritin antaa neuvoja neuvottelijoille ja olisin halunnut vaikuttaa tietämykselläni ja kokemuksellani paikkajakoon, mutta minut nollattiin totaalisesti vaalien jälkeen. Ehkä olin riski yhdelle kellokkaalle, joka lupaili muille paikkoja taatakseen itselleen hyvän jakkaran. Yksikään neuvottelija ei ottanut minuun tai Juhaan yhteyttä vaalien jälkeen - yksi sentään morjesti kadulla. Tulipa uusia kavereita ja vastapainoksi, ikävä kyllä, muutama pitkäaikainen kaveruus päättyi. Mutta tämä on koettua ja nähtyä, joten se siitä.

    Soinin ja hänen nuolijoidensa härskiydestä ei kattoa löydy. Puhuvat pienen ihmisen puolustamisesta, mutta heidäthän soinilaiset petti välittömästi vaalien jälkeen. Saattaa olla niinkin, että ministerihimon lisäksi joillakin toimintamotiivi on niinkin raadollinen kuin täysi kansanedustajan eläke. Palataan tähän ihan omana alustuksena.

    VastaaPoista
  22. Joillakin toimintamotiivi on niinkin raadollinen kuin täysi kansanedustajan eläke. Palataan tähän ihan omana alustuksena.
    Samasta asiasta juuri puhuttiin kaveripiirissä, joillekin olisi tienyt lähtöä eduskunnasta uusien vaalien tulesssa ja tällä toiminnalla taattiin joillekin täysi eläke ja hyvät palkat kahdeksi vuodeksi eteenpäin.
    Totuus on yleensä politiikassa jotain muuta kuin kansalle kerrotaan.

    VastaaPoista
  23. Kokoomuskerma, etkö Java olekaan kunnon kokooomuslainen, niinkuin ennen vaaleja? Vai vaihdoitko toppatakin jo t-paitaan?

    VastaaPoista
  24. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Yritin olla hyvä kokoomuslaine, tuoda puolueeseen omia näkemyksiä jne., mutta eivät ajatukset tahikka minä taida kelvata kokoomukselle.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!