lauantai 26. maaliskuuta 2016

Suomi tukee ihmiskauppaa ja terrorismia

Suomalaiset sotilaat heiluvat jenkkien tukena niin Irakissa kuin Afganistanissa. Oli sitten suomalaisten rooli sotiminen tai koulutus, suomalaiset tukevat toimillaan ja kasvattavat väkivaltaa. Afganistanissa Suomi on pienemmän pahan puolella tosi pahaa vastaan, mutta meikäläisen mittapuun mukaan melko pahan puolella kuitenkin. Onko edes näennäinen valtion sisäisten asioiden sorkkiminen järkevää, jos se vieläpä kiihdyttää pakolaisten lähtöä?

Irakissa hallitus hyväksyi lapsiavioliitot, joten Suomi, kouluttamalla sikäläisiä poliiseja hallituksen palveluun, tukee lapsiavioliittoja. Suomi on NATO:n ja EU.n kautta miltei liittolainen Saudi-Arabian ja muiden sen kulmakunnan kiihkouskovaisten diktaattorien kanssa. Samalla Suomi tukee ja hyväksyy kivitykset, lapsiavioliitot ja sosiaalisesti äärettömän epätasa-arvoiset yhteiskunnat. Kaikkeen tähän Suomi käyttää satojamiljoonia, mahdollisesti miljardeja euroja.

Kun Suomea on viety johonkin isoon kuppikuntaan, aina on perusteltu Suomen pääsevän päättäjien pöytiin ja näin maamme ei joudu elämään muiden  tekemien päätösten armoilla. Viimeinkin sopii kysyä: MITÄ SUOMI ON SANONUT PÄÄTTÄJIEN PÖYDÄSSÄ? Koska Suomi on Saksan tai USA:n nöyristelyn sijaan esittänyt jotain uutta tai aktiivista sen sijaan että sanoo kiltisti: JOO, TOTTAKAI SUOMI TOTTELEE JA MAKSAA!

Kaikkein murheellisemmaksi suomalaisten olemisen päättäjien pöydissä tekee pakolaisongelma. Suomi seuraa ajopuuna pakolaisongelman hoitoa, jolla ei edes yritetä puuttua itse ongelmiin eli siihen perussyyhyn, minkä takia ihmiset lähtevät pakolaisiksi. Sanoi Saksa ihan mitä tahansa, hyväksyy Suomi aina sen ja koura on ojossa työntämässä Saksan esittämiin hullutuksiin rahaa. Kun kansan rahat on tuhlattu, tungetaan näihin toilailuihin kansan piikkiin otettua velkarahaa.

Muistelkaapa kuinka nöyrästi Suomi oli, Saksaa myötäillen, tunkemassa satojenmiljardien apupaketteja Kreikkaan. Saksalaiset käyttivät Suomea kilpenään Välimeren maita nöyryyttäneessä talousmanööverissä. Valtamedia ei vieläkään kerro mihin nuo apupaketit esim. Kreikan tapauksessa menivät. Suuri osa avusta kiersi Kreikan kautta Saksan pankkeihin ja pelasti ne holtittoman luotonannon seurauksilta. Samalla pa. Kreikka pakotettiin ostamaan  sadoillamiljoonilla euroilla aseita USA:ta ja Saksasta. NATO-maiden ympäröimä Kreikka leikkaa asukkailtaan sosiaaliturvaa ja ostaa sadoilla miljoonilla aseita. Eikö NATO:n turvatakuut toimi vai onko asekaupat sidottu, Suomen siunaamiin, Maailmanpankin ja EU:n tukipaketteihin?

 Linkki: Suomen takausvastuuarviot 2012

Linkki: Miten Suomi sitoutui Kreikan tukemiseen

Linkki: Kreikka hassaa aseisiin, Saksa auttaa

Kreikan satojenmiljardien eurojen apupaketeilla pelastettiin todellisuudessa Saksan pankit ja aseteollisuus kreikkalaisten köyhien köyhtyessä edelleen ja jääden jopa ilman sairaanhoitoa ja lääkkeitä. Nyt, Kreikan avun itselleen rohmunnut, Saksa paukutta henkseleitä ja leikkii taloudenpidon mallimaata. Ja tietenkin Suomi myötäilee Saksaa.  Nyt Suomi on köyhä ja se yhä hakkaa rahaa Saksan pakolaiskotkotuksiin. Miksei Suomi vaadi Saksaa maksamaan itse pakolaisongelmaa, jonka se, muita maita käskyttämällä, on Eurooppaan luonut? Onko EU:n ainoa tarkoitus maksaa Saksan kaikki munaukset ja taata sen teollisuuden kilpailukyky ja niiden seurauksena Saksan huomaamaton kasvu suurvallaksi?

Aivan oma lukunsa on saksalaisvetoinen sopimus pakolaissopimus Turkin kanssa. EU maksaa miljardeja Turkille ja Turkki ottaa Euroopasta pakolaisia ja lähettää tilalle syyrialaisia pakolaisia. SIIS ME LÄHETÄMME RAHAA JA TURKKI OTTAA SIITÄ HYVÄSTÄ VASTAAN PAKOLAISIA?? :Eikö Turkin kanssa tehty sopimus täytä kaikki ihmiskaupan ja rasismin piirteet, vai siunaako isot summat ja isot ihmismäärät ihmiskaupan oikeutuksen vai onko Suomen hyväksyttävä kaikki, mitä Saksa ehdottaa ja EU toteuttaa?

Isojen poikien päättäessä asioista Suomi on maailmalla nöyrän nöösipojan roolissa. Pakolais- ja talouspolitiikalla emme mitenkään edes esitä puuttumista pakolaisongelman syihin, vaan hoidamme syiden sijasta oireita. Tämäkin tapahtuu äärettömän typerästi diktatuureja tukien, siviilien pommitukset hyväksyen eli käytännössä lisäämme pakolaisten määrää maanosamme ja Euroopan sekä Suomen terrorismiriskiä. Suomessa päättäjät ajavat alas omien kansalaisten palveluita ja elintasoa ja tuottavat maahan pakolaisia eli aktiivisesti ja käytännössä muokkaavat kantaväestön mielipidettä negatiiviseksi pakolaistenvastaanotolle.

Onhan kerrassaan vastuutonta ottaa näin velkaiseen ja tulevaisuutta alas ajavaan maahan pakolaisia. Kun kantaväestölläkään ei ole tässä maassa tulevaisuutta, niin eikö ole hölmöä ja rasistista ottaa tänne ulkomaalaisia kärsimään ja viemään viimeisetkin tulevaisuuden rippeet. Suomen nykytilanne on sama kuin perhe, jolla ei ole rahaa lastenruokaan, ottaa lemmikiksi valtavaksi kasvavan susikoiran pennun. Onneksi meillä edes eläinten olot on turvattu aikaisempien päättäjien toimin.

10 kommenttia:

  1. Suomi ei ole koskaan aiemmin ollut materiaalisesti näin vauras ja hyvinvoiva.

    VastaaPoista
  2. Hetkinen. Suomen kansantalous on vajonnut alamäkeen neljättä vuotta laskutavasta riippuen. Meitä ei enää nosta internetvetoinen Nokia eikä vihaisten lintujen brändit. Suomen infrastruktuurissa alkaa jo olla laskentatavasta riippuen useiden valtion vuosibudjettien loppusummien kokoinen korjausvelka. Suomen kansantalouden lähes 7-8 vuoden yhtämittainen pysähtyneisyys on ajautumassa siihen pisteeseen, että pelkästään Suomessa alkaa olla jo liian suuri joukko eli kymmeniä tuhansia presidentti Ahtisaaren kuvailemia suurimpia yhteiskuntarauhan turvallisuusuhkia. Ne ovat toimettomia nuoria miehiä!
    Suurien ikäluokkien aktiiviaikoina keräämä Suomen kansan yhteenlaskettu vauraus (mm. sote-ja koulurakennukset ja liikenneväylät ovat kokonaisuutena rapistumassa niin huonoon kuntoon kun ylläpidon ja käytön henkilökuntaa leikataan eikä korjausinvestointeja aloiteta riittävästi, että edessä on monin paikoin puskutraktorivetoiset "investoinnit".) on menettämässä leijonan osan käyvästä arvostaan joka vuosi. Tätä kehitystä ei voi muulla pysäyttää enää kuin järjettömällä velan ottamisella kuhunkin useisiin tuhansiin korjausta huutaviin kohteisiin. Mistä se raha otetaan vanhan kasvavan velan päälle niin valtio kuin kuntatasolla?

    Tähän päälle kun kaadetaan suurten ikäluokkien enimmin asuttamat jo 1960-1970-luvuillla rakennetut lähiöasunnot joissa liian monessa odottaa jopa korjattavan asunnon hintatasolle menevät putki ym. tekniikan remontit niin voi vain kysyä ja miettiä, millaiset ajat on edessä 2030-2035 mentäessä. Auttaako Suomea esim. se että tänne majoitetaan kymmeniä tuhansia toimettomia ulkomaalaisia ihmisiä pysyvästi tai väliaikaisesti jo omien toimettomien lisäksi?
    Auttaako se että kymmeniä tuhansia suomalaisia ammatti-ihmisiä on jo toimettomina ja vapaan liikkuvuuden Eu:ssa maassamme on pysyväisluontoisesti tuhansittain äidinkieleltään muita kuin suomalaisia töissä?
    Yhteenvetona Suomen vauraustaso rapistuu todella uhkaavaa vauhtia olkoonkin vaurautemme ja hyvinvointimme arvo nyt mikä se onkaan kenenkin mielestä. Tämä on pelkkää matematiikka ei se ole liian monella hallussa. Maan luottoluokitus, lainojen korot, vakuusarvot. Mitenköhän ne ovatkaan kytkyssä rakennettuun ympäristöön ja kansan hyvinvoinnin tasoon?
    Lankalauantaita.
    JAa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä vielä vähän täydennystä edelliseen eli liittymä Suomen energiahuoltoon ja huoltovarmuuteen:

      http://yle.fi/uutiset/vattenfall_ydinvoima_uhkaa_kadota_ruotsista_neljassa_vuodessa__sahkon_saatavuus_heikkenisi_myos_suomessa/8717114

      http://yle.fi/uutiset/ruotsiin_esitetaan_energiavallankumousta__koko_sahkontuotanto_uusiutuvaa_v_2037/8770950

      Semminkin kun asiaa laajentaa ja pitää laajentaa Suomeen, niin voisi mietiskellä, olisiko Suomessa tehtävä myös massiivisia (miljardien eurojen) investointeja energiatuotannon rakennuksiin ja sähkön jakeluverkkoon?

      Edelleen, jos otetaan yksi lähiesimerkki Ukista, niin mahdollisesti toteutukseen menevä uimahallin remontti vaatii niin suuren summan lainarahaa entisen "kaupunkilainan, ei siis Ukin konsernilainan" päälle, että jokseenkin mietityttää: kaupunkilainan määrä kasvaa nykyisestä noin kolmanneksen! Siis pelkästään uimahallin remontilla.

      Tässä taas perspektiiviä ja mittakaavaa, missä mennään. Tämä lähti johdannaisena tämän blogialustuksen 1. kommentista eikä täysin -ehkä- liity alustukseen
      "
      Anonyymi26. maaliskuuta 2016 klo 10.58

      Suomi ei ole koskaan aiemmin ollut materiaalisesti näin vauras ja hyvinvoiva.
      "

      JAa

      Poista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Asia on juuri noin, kuten Juha esittää. Mutta minne tehostuvan ja sen sen seurauksena vaurastavan yhteiskunnan varallisuus on kaikonnut?: Syvin syy ei ole tuottamattomassa teollisuudessa vaan tuottamattomassa yhteiskunnassa. Todellisella työllä ei riksasta ja virapelipuuhastelijat keräävät tuotot. Tämä on kaiken taustalla - ainahan autotehtaan työntekijä on elättänyt muita, mutta nyt nämä muut ovat ottaneet rajusti velkaa autotehtaan työntekijän piikkiin ja siihen ei enää autotehtaan työntekijän työrahkeet riitä.

    VastaaPoista
  4. Nyt Java voisit suomentaa tämän virapelipuuhastelun ja koska muka työnteolla on rikastunut. En ymmärrä nyt.

    VastaaPoista
  5. Kiitos käynneistä ja kommentista! Yhteiskunnassa on sen talouden ja toimivuuden kannalta välttämättömiä ihmisiä ja näitä siivestäviä virapeliheppuleita. Nämä ryhmät erottaa toisistaan pienellä tutkailimisella päivän rutiineihin.

    Suomessa on aina rikastuttu työllä - toisten tekemällä työllä. Aikaisemmin nämä muiden työllä rikastuneet ottivat harteilleen riskin yrityksistä ja kantoivat samalla vastuuta työntekijöitä. Nämä entisaikojen patruunat ovat vaihtuneet häikäilemättömiin pikavoittoja jahtaaviin sijoittajiin ja siksipä esim. Sipilän politiikka ei ole yrittäjäystävällistä vaan pikavoittoja kyttäävälle sijoittajalle ystävällistä politiikkaa.

    VastaaPoista
  6. Kvartaalitalous on syöpä numero 1.Jokainen tajuaa, etti tälläisessä taloudessa voi tehdä pitkän tähtäimen suunitelmia, kun osakkeen omistajat kyttääväät pikavoittoja ja kasvua pitäisi olla joka vuosi vähintään sen ja sen verran jos sitä ei ole tj saa kenkään tai yritys myydään tai lopetatetaan kokonaan.
    Huvä esimerkki oli kantaverkon muyyminen carunalle, kun tuotto oli vain kuus prossaa ei riitä sano käteinen ja myydään pois.Tutkimusten mukaan perheyritykset pärjääväät paremmin, koska heillä ei ole aina tavoitteen mahdollisimman suuri voitto, ei tarvitse kuunella rahanahneita pörssipelureita.

    VastaaPoista
  7. Kyllä varmaan näin. Tästä perunakuopasta nousu on jo niin työlästä että vakavaksi vetää.

    VastaaPoista

  8. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
    takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
    Jumala siunatkoon teitä.

    VastaaPoista
  9. Etsit suurta määrää yrityksen elvyttämiseen tai etsit lainaa talon ostamiseen.
    Voimme tarjota sinulle tämän lainan.

    Sähköposti: info@creditfinance-bank.com
    Mikä numero on: +33784505888
    Verkkosivusto: https://www.creditfinance-bank.com

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!