keskiviikko 23. lokakuuta 2013

TARVITSEMME ANNA ERIKSSONIN ROHKEUTTA!

Anna Eriksson uskalsi tehdä oman ratkaisunsa ja lähteä tekemään musiikkia omilla ehdoillaan. Hän jätti tutun ja turvallisen, otti muiden mielestä riskin, mutta luottamalla itseensä hän onnistui. Samaa itseluottamusta tarvitaan päättäjiltämme. On satsattava kaupunkimme luontaisiin ja luotuihin vahvuuksiin. Turhan jaarittelun, kinaamisen ja oman puoleen eteen pelaamisen sijaan on viimeinkin kyettävä yhteistyöhön ynnä terveeseen itseluottamukseen nojaavaan kaupunkimme kehittämiseen.

Anna Erikssonilla oli vaihtoehtoja. Hän pystyi valitsemaan tutun ja tuvallisen sekä oman vaihtoehtonsa välillä.  Uudenkaupungin kaupungilla ei ole vaihtoehtoa: tuttu ja turvallinen. Lisäksi me olemme jo nostaneet veroja ynnä myyneet miljoonilla kaupunkilaisten omaisuutta, kuten muut kaupungit nyt tekevät. Meidän on löydettävä jotain muuta ynnä uutta.

Kiitos Kari Kosken meille on tulossa ja tullut uusia työpaikkoja. Niistä ei ole mitään hyötyä, jos ne eivät muutu uusiksi asukkaiksi. Jos näin ei käy olemme heittäneet miljoonia euroja minotauruksen ahteriin. Tarvitaan uskoa ja rohkeutta satsata niihin tekijöihin, mitkä saavat ihmiset muuttamaan tänne. Nämä samat tekijät lisäävät nykyisten kaupunkilaisten viihtyvyyttä ja katkaisevat kaupungista pois suuntautuvan muuttoliikkeen. Nyt meillä on mahdollisuus, jos emme käytä sitä valumme kinaten ynnä toisiamme sättien kohti pakkoliitosta osaksi Raumaa!

Samalla on kohtuullisen välttämätöntä pistää kaupunkimme siihen kuntoon, että se pystyy itse rahoittamaan toimintansa. Tämä tarkoittaa taloudellisten ongelmakohtien korjaamista, ei umpimähkää säästöjen nimissä tapahtuvaa roiskimista ja kaupungin kaikkien, myös kilpailukykyisten palveluiden totaalista alasajoa. Se tie vie auttamatta tuhoon muuttotappion ynnä kuihtuvan elinkeinoelämän seurauksena.

11 kommenttia:

  1. Samalla on kohtuullisen välttämätöntä pistää kaupunkimme siihen kuntoon, että se pystyy itse rahoittamaan toimintansa. Tämä tarkoittaa taloudellisten ongelmakohtien korjaamista, ei umpimähkää säästöjen nimissä tapahtuvaa roiskimista ja kaupungin kaikkien, myös kilpailukykyisten palveluiden totaalista alasajoa.

    Kyllä kyllä Java. Mutta mitkä ovat ne keinot? Kerropa muutama mallikis mikä menee läpi valtuustossa?

    VastaaPoista
  2. Rohkeus ei auta yritäppä demereissa olla rohkeasti erimieltä jokainen tietää mitä on seurauksena.

    VastaaPoista
  3. http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/mielipide/lukijanaani/551004.html
    ja tässä
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1378756_731558983526027_139862721_n.jpg

    VastaaPoista
  4. Rantautumassa Ukiinkin?24. lokakuuta 2013 klo 0.59

    http://www.uusisuomi.fi/asuminen/63469-tassako-ratkaisu-asuntopulaan-asunto-omaksi-850-eurolla-kuussa

    VastaaPoista
  5. Kun Java sinä olit siell jossain, oikaise Walan levittämät valheet.

    VastaaPoista
  6. Janhualla oli tälläisiä asuntoja suunnitteilla, mutta asuntojen hinnaksi tulee konaisuudessa paljon kalliimmaksi kuin suora kauppa

    VastaaPoista
  7. Päättäjiin ei voi luottaa ainoa suhtkoht rehellinen on Java.
    Nyt on nähty mitä tuuuubaaa paikallinen lehdistö suoltaa eri henkilöiden toimesta.

    VastaaPoista
  8. Kiitos vierailuistanne ynnä kertomistanne! Kohta laitan jotain tulemaan päivän aiheesta, ettei tartte sentään soitella!

    VastaaPoista
  9. So on niin notta sen Eerikssonnin juttu on täyttä paskaa. Mettä hakatahan silloon kun se on kypsä. Ei kukahan vingu vilja pellon vieres, notta ei saa syksyllä puira kun se on niin komias. Saatana!

    VastaaPoista
  10. JAAAAAA

    naistakaan ei saa kaataa ennenkun se on kypsä

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!