lauantai 26. lokakuuta 2013

HÄIKÄILETTÖMÄN VALEHTELUN KORKEIN TASO SAAVUTETTU 1939 vai 2013!

Julkaisun toimittaminen on sitä, ettei juttuja vaan lätkitä tai tehdä summanmutikassa vaan ne toimitetaan julkaisun linjan mukaisesti. Vapaa, ns. riippumaton lehdistö pyrki kertomaan asiat kuin ne todellisuudessa tapahtuivat. Vapaan lehdistön periaatteisiin kuuluu myös tasapuolisuus. Tämä näkyy määrättyjen tapahtumien kaikki osapuolet huomioivana toimitustyönä. Jopa journalistiliiton ohjeistuksessa korostetaan tätä selkeällä rautalankamallilla. Demokratiassa vapaa julkinen sana on yhteiskunnan toimivuuden perusta. Ilman vapaata, rehellistä julkista sanaa ei voida järjestää edes tasapuolisia vaaleja. Kun media ei ole vapaa, halvaannuttaa se demokratian.

Totalitarismin alaisuudessa julkinen sana muuttuu propagandakoneeksi. Sen tehtävänä on paisutella hyviä asioita ja salata huonoja asioita. Jos ongelmia ei voi salata, julkisen sanan tehtäväksi muodostuu selityksen löytäminen ongelmille, jotta valtaapitävät säilyttävät kasvonsa. Totalitarismissa julkisen sanan ainoa tehtävä on pitää kansa tyytyväisenä. Huomio käännetään ongelmista toisaalle. Valtaapitävien arvostusta pönkitetään jatkuvasti toistuvina kuvakavalkadeilla: johtajat kertovat ilouutisia kansalle, johtajat avaavat tehtaita, johtajat kuuntelevat iloisia kansalaisia, johtajat ottavat lapsilta vastaan kukkia, johtajat tervehtivät paraati joukkoja sekä johtajien saavutuksia juhlitaan makkarajuhlilla.

Demokratiassa julkaisu on kansalaista varten ja oman seutunsa yhdistävä ääni. Julkaisusta puuttuvat kaikki totalitarismin elkeet: totuus on uutisoinnin perusta, tasapuolisuus on itsestään selvyys, henkilöpalvonta on täysin vierasta, vapaa julkaisu tiedottaa eikä opeta ja se ajaa tinkimättä lukijoidensa ja heidän asuinalueensa etua. Tasapuolisuuden tavoittelun huippuna voitaneen pitää sitä, kun porvarilehti palkkaa vasemmistolaisen päätoimittajan.

 Voisitteko ikinä kuvitella Hesaria tai Aamulehteä toimitettavan niin, että kritiikittä samaa tyyppiä ylistettäisiin vuodesta toiseen, hänen vuokseen vaiettaisiin totuudesta, jahdattaisiin viattomia, kerättäisiin nimilistoja syyttömien pään menoksi, järjestettäisiin valheiden varaan rakentuvia juhlia tai levitettäisiin valheita oman porukan vaalimenestyksen takaamiseksi? Voisitko kuvitella Ylen tai MTV3 päätoimittajaa kuvan kanssa esiintymässä viikosta toiseen julistamassa omaa asiantuntemustaan tahikka erinomaisuuttaan? Ja kaiken huipuksi voisitko kuvitella vapaan julkaisun julistavan olevansa vapaa julkaisu ja olevansa oman lukijakuntansa asialla?

Yhdenkään vapaan julkaisun ei tarvitse vapaassa demokratiassa julistaa olevansa yhtään mitään. Julkaisulla on julistamisen sijaan täysi vapaus näyttää olevansa vapaa, tasapuolinen ja lukijoidensa asialla oleva uutisoija. Jos näin ei ole, vapaan demokraattisen yhteisön jäsenet kääntävät sille selkänsä, jolloin  kansakin näkee näkee julkaisun puolueellisuuden ja jättää noteeraamatta sen. Eihän puolueellisessa, pienen piirin etua ajavassa mediassa alennu nimellään esiintymään muut kuin he, ketkä haluavat po, median häikäilemättömän toiminnan suojaan ja osaksi kepulikonstein itselleen henkilökohtaista valtaa pelaavien joukkoon.




49 kommenttia:

  1. Aluesanomat unohti tämän ja nyt se onkin entinen lehti.

    Totuus on uutisoinnin perusta, tasapuolisuus on itsestään selvyys, henkilöpalvonta on täysin vierasta, vapaa julkaisu tiedottaa eikä opeta ja se ajaa tinkimättä lukijoidensa ja heidän asuinalueensa etua.

    VastaaPoista
  2. Ei Ukari sen takia pystyssä pysy että tekee kaikki nuo javan esiintuomat asiat? Herran jumala... vai pysyykö?

    VastaaPoista
  3. Saiskos uusiksi? Palvoiko AS jotain henkilöä ja ketä? Opettiko AS ja ketä? AS ei uutisoinut totuuksia muka?
    No nyt joku sekosi lehdestä. Älä ota enempää.

    VastaaPoista
  4. Kyllä toi Javan alustus on minunkin havaintoni mukaan pähkinänkuoressa, kuten sanotaan

    VastaaPoista
  5. En oikein saa vastausta jutusta otsikkoon. Kai asia pitkälti noin on mutta on Suomessa yhtään puolueetonta julkaisua kysyn vaan.

    VastaaPoista
  6. Hesari on kylläkin pääkirjoituksessa ilmoittanut tukevansa Suomen Nato-jäsenyyttä ja ajoi nyös Niinistöä presidentiksi.
    Vapaa media tarkoittaa sitä, että media tekee omat ratkaisunsa siitä, mikä on paras tapa tuoda asiat esille.

    VastaaPoista
  7. Kiitos pistäytymisistä ja hienoista kommenteista! Otsikossa otettiin kaksi vuosilukua, joissa kansaa manipulointiin/manipuloidaan valtakunnan tasolla! Vapaalla sanalla ja vapaalla lehdistöllä tarkoitetaan samaa, sanomisen vapautta ja lehdistön vapautta. Vapaa lehdistö ei tarkoita linjatonta lehdistöä. Niin EU:n kuin Naton suhteen lehdistöllä on ollut oikeus vapaaseen linjan vetoon. Näin ne ovat tehneet ja myös avoimesti linjansa kertoneet. Silti ne ovat sallineet po. asioista vapaan keskustelun linjansa puitteissa.

    Kokonaan toinen juttu on se, jos tiedotusväline ilmoittaa linjansa ja toimii valheellisesti pienen piirin etujen mukaisesti. Kun tähän liitetään nimilistat, vainot, tuloshakuisesti virheellinen uutisointi, jopa perusteettomien juhlien järjestäminen ennen vaaleja ja kaikkia näitä yhdistävä tekijä on valhe, voidaan puhua vapaan lehdistön irvikuvasta ja totalitaarisesta toimituslinjasta.

    VastaaPoista
  8. Tarvitaan siis tolkun julkaisua ja arvokkaasti toimitettuja juttuja.

    VastaaPoista
  9. Joskus tulee mieleen, että Uki on kuin Pohjois-Korea. Kansaa pidetään yhden totuuden pimennossa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos katselemisista ja kirjoituksista! Koko kieroilu kaatuisi, jos ns. rehelliset toimijat kääntäisivät huijariuutisoijalle selkänsä. Mutta kun palstatilaa saa itselleen, sisäinen narsismi ottaa voiton rehellisestä yhteisten asioiden hoitajasta ja hän itsekkyydellään takaa luikuritiedottamisen jatkumisen ja luikureiden vallassa pysymisen. Näin on menty vuosia hyvätahtoisten hölmöjen ansiosta.

    VastaaPoista
  11. arvelin, että Java on pmfletin takana27. lokakuuta 2013 klo 12.06

    Kuulin, että U:gissa on tekeillä pamfletti, jossa käsitellään totuudenmukaisesti Tontonmäen valmistelu, sinun ryöpytyksesi täysin aiheettomasti ja näiden "viimeisten kiusausten" todellinen tarkoitus.
    Sellainen olisikin toivottavaa. Muistaakseni Turussa eräs Arkkitehti Paaso teki vastavaan julkaisun, jossa oli oikein nimillä sanottu kuka mitäkin teki tai jätti tekemättä. Oli ollut suosittu essee.
    Tällainen kuuluu sananvapauteen eikä U.gin todelliset "suohon laulajat " voi sille yhtään mitään, vaikka yhä valtaa pitävätkin.
    Koskiensuojeluohjelman kannattajaien on turha tästä kommentista syyttää "aaltosen veljeksiä", kun niinei ole. Vaikka on nekin todellisia äijiä ja kestävät senkin.

    VastaaPoista
  12. Tuommoinen julkaisu voisi tehdä hyvää ! Noita tapahtumia kun pari vuotta seurasin, ajattelin jo silloin että täytyy olla toinenkin totuus. Joutuisi siinä paikallislehtemmekin ottaman kantaa itseään tietysti puolustellen. Ihme ettei tommosta ole vielä tehty, aika kuluu.

    VastaaPoista
  13. Älkää hyvät ihmiset uskoko Valkosen levittämiin valheisiin ja naurettaviin väitteisiin Uudenkaupungin Sanomien puolueellisuudesta. Lukekaa viime viikon lehdet. Nikula ja Järvinen sai Walaa enemmän palstatilaa. Myös vanha Kokoomuksen nainen sai haukkua Walan. Mitään puolueellisuutta ei ole.

    VastaaPoista
  14. Eikä myöskään mitään täällä luvattua toteudu. Ei tule pamflettiakaan.

    VastaaPoista
  15. Mistä sen tietää, jos pamfletti tulee? Hyviä on monet kirjoittamaan eikä tommosen kustannus paljon ole. 40 sivua / 1500 kpl / noin 400 euroa. Mitä tuohon Walaan tulee, kuinka sitäkin mitataan. Mies on pikkupoika hiekkalaatikolla ja haluaa määrätä kaupungin kaikista asioista, loikkasi vielä ryhmästään. vai että vielä mittatte kuka sai enemmän haukkua kenetkin.

    VastaaPoista
  16. Saako siitä pamfletista ostaa mainostilaa? Yritin yhdeltä potentiaaliselta kirjoitattajalta kysellä, mutta on kuulemma Viron tai Ruotsin laivalla eikä vastaa puhelimeen...mahtaako sittenkin olla huuli?

    VastaaPoista
  17. Kiitos kiinnostuksesta ja näkemyksistänne! Toimittajan ohjeiden mukaan hyvin toimitettu lehti ei ole mikään inttämisjulkaisu, jossa uutiset ja lukuarvo löytyvät mielipidesivuilta. Osaava toimittaja jututtaa asian molempien puolien edustajia, jos asiassa on kaksi näkökantaa. Eikä ammattitaitoinen toimittajat omilla palstoillaan puutu kantaa ottaen kunnan tai puolueiden päätöksentekoon ryhtymällä manipuloimaan ja opettamaan lukijoita kuin alakoululaisia. Jos yleisönosastolla julkaistaan henkilöä koskeva kirjoitus, on, Journalistiliiton toimittajanohjeiden mukaan, po. henkilöllä oltava oikeus vastineeseen samassa lehdessä.

    Jos olen tutkintapyynnön luvannut tehdä, sen olen aina myös tehnyt. En ole niitä julkisuuteen isommin viljellyt, koska haen niillä oikeutta enkä julkisuutta. Mihinkään pamfletteihin en ole lähtenyt mukaan kaupungin asioita tai omaa kohteluani itkemään. Oikeuslaitos on sitä varten, että se jakaa oikeutta. Meidän pitäisi päästä eroon toverituomioistuimista ja julkisen sanan tuomarina leikkimisestä. Tarvitsisimme kaupunkiin tolkun päättäjiä ja tolkun toimittajia. Pamfletti on hieno asia, jos joku asioista riittävän ulkopuolinen sen tekee.

    VastaaPoista
  18. Eikä yksikään rikosilmoitus tai tutkintapyyntö ole johtanut edes tutkintaan syytteistä puhumattakaan.

    VastaaPoista
  19. Totta ! Ei yksikään. Mutta valtava julkisuutta niillä haettiin. Kh:n puheenjohtaja ja kaupunginjohtajakin oikein kinasivat lehdessä (AS) kumpi antoi valtakunnan mediaan kahden valtuutetun ns. kiusaamisasian.

    VastaaPoista
  20. Kiitos vilkaisuista ja viesteistä! Aikoinaan oli eräs hakuprosessi käynnissä ja juuri tuolloin minulta kysyttiin lisäselvitystä tutkintapyyntöön tai se raukeaa. En antanut lisäselvityksiä. koska en halunnut haitata kenenkään etenemistä uralla. Tämän jälkeen tekemistäni vastaavista pyynnöistä en kuullut mitään. Kaipa ne etenee omaa vauhtia oikeuslaitoksen armottomissa rattaissa.

    Kaikki minua kohtaan nostetut tutkintapyynnöt on uutisoitu massiivisesti, miltei sivun kokoisena, esivaiheessa, mutta niiden tyssättyä syyttäjään, ei asioista ole mainittu rivilläkään. Juhaa(Aaltosta) ja minua vastaan tehty työpaikkakiusausilmoitus uutisoitiin, nimemme mainiten, jopa valtakunnan medioissa. Kun kiusausilmoitus tuli muistaakseni kolmasti käsittelevästä virastosta takaisin, näistä päätöksistä ei hiiskuttu riviäkään. Kun viimeinen päätös: asiassa ei ole epäiltävissä mitään työrikosta ja asian käsittely virastossa päättyy tähän, saapui, se hukkui lähes puoleksi vuodeksi eli erään hakuprosessin ajaksi. Tämän jälkeen asiantuntijoiden kolmasti torppaama asia vietiin kaupunginhallitukseen, joka päätti viedä asian poliisi tutkintaan. Vuosi sitten Juhalta(edelleen Aaltonen) ja minulta kysyttiin suostummeko sovitteluun. Poliisin kysymykseen annoimme myönteisen vastauksen. Poliisin kanssa käydyissä keskusteluissa ilmeni, että yhtä virkamiestä lukuun ottamatta kaikki muut osapuolet olivat valmiita sovitteluun. Tästä on lähes vuosi eikä mitään ole kuulunut. Sen sijaan entisestä kaupunginjohtajasta tehty työpaikkakiusausilmoitus lakaistiin vähin äänin, lainvastaisesti eteenpäin viemättä, maton alle. Wala voi tarkentaa tätäkin tapausta, jonka senkin lehti tietysti unohti!

    Minkäänlaisesta tasapuolisuudesta, ammattitaidosta, moraalista tms. en voi puhua läpyskämme toiminnassa. Tämä kohdistuu vain muutamaan po. julkaisun tyyppiin. Muutamat muut samasta talosta ovat ilmaisseet selkeästi tukensa minulle: -Tiedän että olet oikeassa, mutta sorry kai ymmärrät, että en voi tehdä mitään.

    VastaaPoista
  21. Miksi äänestämällä päätetystä Kh:n tutkintapyynnöstä kannattaa välittää hevon veetä ?

    VastaaPoista
  22. Kiitos vierailemisesta ja kysymyksestä? Tutkintapyyntö on aina tutkintapyyntö, täällä siihen täytyy varautua aina vakavasti. Erittäin ihmeelliseltä tuntuu se, että jo vuosi sitten poliisi soitti tutkintapyynnöstä ja tarjosi sovittelua. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, eikö se ole outoa? Toinen asia, mikä saa täällä varpailleen, on se, että nämä tyypit voivat keksiä ja valehdella ihan mitä tahansa. Kolmas asia on se, että kukaan ei oikaise tehtyjä vääryyksiä tai langetettuja tuomioita. Niiden kanssa joutuu elämään myös häväistyn lähipiiri.

    Kun lehdet toitottavat joka valtakunnan kolkassa, että olet kiusaaja, häirikkö jne., niin suurin osa lukijoista todellakin luulee asioiden olevan näin. Millä sen oikaiset? Sitä ei pysty oikaisemaan kuin valheet levittäneet mediat ja päätöksen tehnyt hallitus tai sen seuraaja. Mutta tekeekö ne mitään? -Ei todellakaan! Tämän takia hallituksen tekemät tutkintapyynnöt pitää huomioida, ne vaikuttavat lähipiirin elämään ja olemiseen, koulunkäyntiin ja harrastuksiin. Minä en halua enää tippaakaan tämän sortin paskaa lähipiirini päälle!

    VastaaPoista
  23. Ei ne kestä käräjäoikeudessa. Mutta miksi poliisi pitää tällaisia yli vuoden eikä mikään selviä. Kun lueskelee Forssin blogia siellä on koko ajan lynkkaumieliala päällä jostain pamfletista. Se oliskin hyvä tehdä. Eikös sulla ole tuttuja, jotka voisi sen vaikka kustantaa? Laita nyt painetta sinnekin mistä sinuun luodaan painetta, vaikka sen hakuprosessin ajankin olit lojaali.

    VastaaPoista
  24. Kiitos vierailuista ja hyvästä viestistä! Mitä kostamisella ja kiusaamisella on maailmassa saavutettu? Katsokaa Irakia ja Afganistania, niistä löytyy vastaus: EI MITÄÄN, PÄINVASTOIN TUSKAA ON LISÄTTY JA VIATTOMA OVAT SAANEET KÄRSIÄ! Jos ihmisillä on jotain periaatteita, ei niistä pidä luopua juuri heidän vuoksi, joilta vastaavat periaatteet puuttuvat. Muutoksen vuoksi ja kaupungin parhaaksi on yritetty toimia eikä ketään vahingoittaa tai kusata. En tiedä Harton pamfleteista, mutta tuskinpa se voi läpyskää enemmän valehdella! En varmasti ryhdy mitään pamfletteja kasaamaan omissa asioissani.

    VastaaPoista
  25. Pamfletti. ..hmm. Niinpä. Julkaistaisinko siitä otteita vaikka tekstaripalstalla seuraavan kaksi vuotta? Tai jaettaisiinko siitä postin mukana kolme kertaa viikossa tämän valtuustokauden loppuun? Muutoin sellainen vihkonen on kuin vastatuuleen heitetty paperilennokki sanos yks punkalaitumelainen Kauko.

    VastaaPoista
  26. Ihan sama mitä huudetaan ja minne yhteiskunnan varoja käytetään.
    Sama touhu jatkuu on kaupunkissa vasemisto tai oikeisto vallassa, nyt jo oikeisto enimistllöllä tehty typeriä päätöksiä hallituksessa ja sama peli valtuustossa vasemisto enemistöllä.

    VastaaPoista
  27. http://yle.fi/uutiset/huippupalkkaista_eliittia_vai_tyojuhtia_yle_uutiset_selvitti_kunnanjohtajien_palkat_ja_luontoisedut/6898852

    VastaaPoista
  28. U:gin olisi pitänyt myös palkata ammattijohtaja viime kymmeneksi vuodeksi. Ei oltaisi tässä tilanteessa. Raumalla on kai nyt hyvä johtaja, kun sai täällä harjoitella.
    Nyt on hyvä piruilla kun menee Juhan ja Jorman piikkiin. (viittaan Forssin blogiin viime viikol)) Sorry, te molemmat olette tosi äijiä, mutta nuaremp on tainnu jouttu ammattivalehtelijoitte kynssihin.

    VastaaPoista
  29. Java pistää kaikki haukkumiset heti poikki. Harto ruokkii niitä ja vetää itse heti porot sieraimiin, jos sitä vähänlin arvostelee. Törkeintä Hartolta oli Ollin haukkuminen. Eikä sanaakaan Ollin muistolle.

    VastaaPoista
  30. Forss on täysverinen peluri ja poliitikko isolla P:llä.
    Mut uutisia Taivassalosta ! Perussuomalaisten osasto on erottanut ainoan valtuutettunsa Antti Anttalaisen. Eli Persuilla ei ole enää edustusta Taivassalon valtuustossa.

    VastaaPoista
  31. Java on täysverinen paska isolla P:llä. Entäs Ollin Harton haukkuminen. Eikös se typerää aloittaa kuoleman jälkeen kehuminen. Koska Java katkaisee nyt menossa olevan Harton haukkumisen?

    VastaaPoista
  32. Joidenkin pitää käydä välillä töissäkin, ei voi aina olla vahtimassa kenenkin haukkumisia tai kehumisi, kuten jossain koulutuskuntayhtymässä vai mikä se oli. Sitäpaitsi poliittisia eläimiä voi ihan rauhassa sanoa pelureiksi. Vaikka isolla P:llä.
    Ja mikä idiootti sinä (klo 16:28 kommentoija) olet, kun vaadit edesmnneiltä selitystä Forssin haukkumiseen?

    VastaaPoista
  33. Kiitos käynneistä ja kivoista viesteistä! Todellakin on hiukan muutakin kuin päivystää täällä. Olen täällä ottanut yhteen ja ollut Ollin kanssa samaa mieltä. Parhaimmillaan hän oli paras mahdollinen toimittaja ja usein miten oli parhaillaan. En minä Ollia muistokirjoituksessa kehunut, kerroin vain minkälainen mies hän oli niinä hetkinä, kun hänet kohtasin. Harto on mies paikallaan, kunhan vaan paikka löytyy, joten annetaan hänen etsiä rauhassa, meidän häiritsemättä, paikkaansa.

    On hienoa, että poikkean joukosta, sillä täysverisiä paskoja en ole koskaan kohdannut. Paskat ovat käsittääkseni varsin verettömiä, joten täysverisenä sellaisena taidan kuulua tämän joukon aatelistoon huippuyksilönä! Sinänsä hieno termi: TÄYSVERINEN PASKA. Kiitos persoonallisesta verbaliikasta, lähes Ollin tasoa!

    VastaaPoista
  34. Yleensä siinä meneekin perse verille, jos paska tulee liian kovana ulos. Siinä mielessä "taysiverinen paska" on hieman kaukaa haettu termi.

    VastaaPoista
  35. Kaikki pelaa poliittista peliä paitsi java.
    Vaikka java sitten oliskin paska jonkun mielestä, mutta demarit on ajannut kaupunkin talouden suohon ja nyt jouduttiin lomauttamaan.
    Huom ei java:

    VastaaPoista
  36. Minusta sillä, kuka Kh:ssa on esittelijä, on suurin vastuu kaupungin talouden tilasta. Hän on myös samalla valtuuston esittelijä.
    KUN SEURASI VIIME KAUDEN TAPAHTUMIA, voi hyvällä syyllä kysyä: KUINKA MONTA KERTAA KAUPUNGINHALLITUS MUUTTI KJ:N ESITTELYÄ ? Tuskin kertakan ! Kerran Varpe ja Tähtinen yrittivät (Tontonmäki), mutta muut (demrien ukkosiipi ja Walan enkelit) halusivat olla esittelijän takana.
    Voi olla, että nykyinen esittelijä (KJ) joutuu ottamaan huomioon myös poliittiset voimasuhteet, mutta se ei vaikuta edellisten vuosien tapahtumiin li ongelman syihin.

    VastaaPoista
  37. Hei hei hei. Mikäs meillä tässä, nyt alamme maksaa syömävelkaa. Luottokortilla ollaan menty tässä vasta parikymmentä vuotta. Huono homma vaan se että isommalla porukalla juhlittiin kuin nyt jäljelle jääviä on enää juhlia maksamassa. Ei ole reilua. Miksi porukka juoksee karkuun?

    VastaaPoista
  38. http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/mielipide/lukijanaani/553253.html

    VastaaPoista
  39. Edelliseen linkkiin viitaten. Ei kai Wala yksin mitään ole päättänyt, mutta kun on Kh:n puheenjohtaja, on myös vahva mielipidevaikuttaja ja samalla ratkaiseva ääni tasan menneessä Kh- äänestyksessä. Kun tähän yhdistetään " pilviä hipova" esittely ja sokea luottamus esittelijään, ei siinä Kokoomuksen rivikaupunginhallituksen jäsen paljon vastaan pane. Lukuunottamatta Maj Britt Varpea, joka yritti estää Tontonmäen hölmöilyn. Tietysti myös Rainer Tähtinen.
    Viittan myös edellä olevaan kommenttiin, jossa kuvataan esittelijän valtaa. Esittelijän valta on myös sitä, että voi tuoda pöytään mitä haluaa. Tontonmäki kuului juuri näihin.
    Kaupunginhallitus toimi monissa asioissa niin kuin esittelijä päätti haluta. Nykyistä esittelijää en ole seurannut. Mutta Kh näyttää käyttävän myös sille kuuluvaa valtaa nykyisin. Edellinen kausi meni työväentalon kautta.

    VastaaPoista
  40. Älkää hyvät ihmiset menkö Javan lankaan. Se yrittää pyörittää teitä valheillaan.

    VastaaPoista
  41. Tuo 8:52 kommentti oli ainakin ihan Jees. Juuri noin se on mennyt ainakin "Walaspekulaatin" kohdalla. Ja olemmehan me omin silmin nähneet tämän ns. paikallislehden tempaukset. Valkosen itsensä suhteen se oli käsittämättömän härskiä. Saa kai sitä kysellä aloitteen muodossa mitä tahamnsa. varsinkin kun oli elvästi kiusallinen asia erään säätiön kannalta.

    VastaaPoista
  42. Näyttöä kaivataan29. lokakuuta 2013 klo 12.59

    Anonyymi29. lokakuuta 2013 12.02

    Älkää hyvät ihmiset menkö Javan lankaan. Se yrittää pyörittää teitä valheillaan.

    Missä on esimerkin vuoksi yksi Javan kirjoittama valhe?

    VastaaPoista
  43. Kuullostaa siltä, että Javan valheita "tutkiva" edustaa erästä sanomalehteä. Ainakin heillä on motiivi.

    VastaaPoista
  44. Sanomalehdessä oli taas nimettöminen sivallus nimellään kirjoittaneille. Tämähän on sitä demokratiaa korkeimmillaan.

    VastaaPoista
  45. Merkitsee enemmän kuka sanoo , kuin mitä sanoo

    VastaaPoista
  46. Mitä lehdessä oli? En näe missään ukaria...

    VastaaPoista
  47. Yleensä tuubaa politiikasta ja tulevista työpaikoista joita muut eivät tiedä kuin lehdistö.

    VastaaPoista
  48. Katso Anonyymi29. lokakuuta 2013 14.26 tästä

    http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/mielipide/lukijanaani/553253.html

    VastaaPoista
  49. Kiitos käynneistänne tänne ja viestinjätöstä tänne! Olihan läpyskässä uutisoitu hienosti nuorten ja nuortenperheiden poismuutto kaupungista: Meillä on ennätätys alhainen nuortentyöttömyysprosentti!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!